Αποστολή Προϊόντων

 

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:

Όλες οι παραδόσεις γίνονται με την courier Πόρτα Πόρτα των ΕΛΤΑ στον χώρο επιλογής σας εύκολα και αξιόπιστα.

Τα έξοδα αποστολής είναι 3 ευρώ για παραγγελίες μέχρι 2 kg και προστίθενται στο ποσό της παραγγελία σας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε τη μέθοδο της αντικαταβολής επιβαρύνεστε με επιπλέον 3 ευρώ.

Για παραγγελίες άνω των 59 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν στις παραγγελίες εντός Ελλάδος.

Τα περισσότερα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και μπορείτε να τα παραλάβετε σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Αν κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας πούμε την ακριβή ημερομηνία παράδοσης.

 

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ:

Το κόστος είναι 13 ευρώ για όλες τις παραγγελίες.

 

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ:

Το κόστος είναι 18 ευρώ για όλες τις παραγγελίες. Ισχύς παραγγελιών Οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 15 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους. Ειδικά για την Παραλαβή από το Κέντρο Διανομής οι παραγγελίες παραμένουν σε ισχύ και διαθέσιμες για παράδοση μέχρι και 5 ημερολογιακές ημέρες από την καταχώρησή τους. Σε περίπτωση που δεν καθίσταται δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας (λόγω αδυναμίας επικοινωνίας, μη προσέλευσης για παραλαβή του προϊόντος, μη διαθεσιμότητας του προϊόντος που ζητήθηκε με την παραγγελία) και μετά το πέρας της εν λόγω προθεσμίας, η παραγγελία ακυρώνεται. Ειδικές περιπτώσεις αποστολών ή και παραγγελιών Σε ειδικές περιπτώσεις παραγγελιών μεγάλου όγκου ή και βάρους η αποστολή γίνεται με  μεταφορικά μέσα της απολύτου επιλογής του ARTonomous, ενώ κάποιες παραδόσεις είναι εφικτές μόνο σε μεγάλες αστικές περιοχές. Το ARTonomous επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί συγκεκριμένες παραγγελίες και να απορρίψει συγκεκριμένες πωλήσεις, ενημερώνοντας εγκαίρως και επιστρέφοντας το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Για ειδικές κατηγορίες προϊόντων, όπως για παράδειγμα προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας ή που είναι πολύ υψηλής αξίας και εκτός της κανονικής ροής  του www.artonomous.gr, ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή πριν τη δρομολόγηση της παραγγελίας.

 

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί αν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο πρόβλημα στη συσκευασία λίγο μετά την παραλαβή, παρακαλούμε να επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μόλις πάρετε το προϊόν στα χέρια σας, δηλώστε το άμεσα στον μεταφορέα. Κατόπιν, επικοινωνήστε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.