Πριγκιπώ

Βλέπετε 1–18 από 131 αποτελέσματα

Ταξιδιάρικα, χειροποίητα, μοναδικά. Τα χειροποίητα κοσμήματα Πριγκιπώ (Prigipo) είναι η ιδανική συντροφιά για σένα που αγαπάς το boho style με άποψη και ζωντάνια. Ξεκίνησαν το 2004 σε ένα προάστιο της Αθήνας και από την πρώτη στιγμή χάρισαν χαμόγελα με τα πρωτότυπα σχέδιά, την ποιότητα κατασκευής και το εναλλακτικό στυλ τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, σύντομα τα Πριγκιπώ «μετακόμισαν» στο κέντρο της Αθήνας. Από εκεί με αφετηρία ένα μοντέρνο εργαστήριο εξαπλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα και τον Κόσμο μέσα από ένα δίκτυο επίσημων αντιπροσώπων. Σιγά-σιγά η ομάδα των Prigipo lovers μεγάλωνε και το απαράμιλλο στυλ της εταιρείας είχε γίνει πια σήμα κατατεθέν.

Μία άλλη λέξη με την οποία μπορείς να συνδυάσεις τα Πριγκιπώ κοσμήματα είναι η «ποικιλία». Δαχτυλίδια γυναικεία, μενταγιόν κρεμαστά, boho σκουλαρίκια είναι μερικά μόνο από τα είδη που μπορείς να συναντήσεις στην κολεξιόν του συγκεκριμένου brand. Τα υλικά εξίσου πολλά: ασήμι, επιχρύσωμα, ημιπολύτιμοι λίθοι, ορείχαλκος σμάλτο… Όσον αφορά τα σχέδια, εκεί ειδικά οι επιλογές είναι απεριόριστες!

Στο ARTonomous ανήκουμε στους επίσημους αντιπροσώπους των Πριγκιπώ στη Θεσσαλονίκη. Σε προσκαλούμε, λοιπόν, να γνωρίσεις τη μαγεία τους με ένα κλικ στο e-shop μας.

Support your local brands! Be a Prigipo lover. Το ίδιο κάνουμε και εμείς!