Δαχτυλίδι Ασήμι Chevalier Φτερό

43.00€

Δαχτυλίδι Ασήμι Chevalier Φτερό

Ανακαλύψτε ένα ιδιαίτερο χειροποίητο δαχτυλίδι τύπου chevalier από Ασήμι 925, με εντυπωσιακό σχέδιο εμπνευσμένο από το φτερό.

Η ανάγλυφη επιφάνεια και οι λεπτές γραμμές που θυμίζουν φτερό δημιουργούν ένα ξεχωριστό, καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, ενώ η ασημένια απόχρωση χαρίζει διαχρονική κομψότητα.

Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός του το κάνει να ξεχωρίζει, ενώ μπορεί να φορεθεί εύκολα μόνο του ως statement κόσμημα ή να συνδυαστεί με άλλα δαχτυλίδια για ένα μοντέρνο ring stacking look.

Ένα ξεχωριστό ασημένιο δαχτυλίδι για γυναίκες που αγαπούν τα ιδιαίτερα, χειροποίητα κοσμήματα με καλλιτεχνικό χαρακτήρα.

Δείτε ολόκληρη την συλλογή με τα δαχτυλίδια εδώ.

*Φροντίστε τα κοσμήματά σας αποφεύγοντας τα αρώματα και το νερό.

*Είναι πιθανή μία πολύ μικρή απόκλιση στα χρώματα, ανάλογα με την οθόνη της εκάστοτε ηλεκτρονικής συσκευής.

 

Μόνο 1 σε απόθεμα

Κωδικός: Anif 103 Κατηγορίες: ,
Δαχτυλίδι Ασήμι 925 Chevalier Φτερό 3
Δαχτυλίδι Ασήμι Chevalier Φτερό

Μόνο 1 σε απόθεμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.