Κρεμαστά

Βλέπετε 1–18 από 167 αποτελέσματα

 

Τα κολιέ και γενικά τα κρεμαστά κοσμήματα είναι ίσως τα πιο… straightforward κοσμήματα, αφού κρέμονται στο στέρνο μας δηλώνοντας ξεκάθαρα το στυλ μας. Είτε πρόκειται για grecian style κρεμαστά αξεσουάρ, είτε για boho style αξεσουάρ λαιμού, το σίγουρο είναι ότι φορώντας τα θα κάνουμε αισθητή την παρουσία μας.

Χρυσά ή ασημένια κολιέ;

Αυτό είναι ένα ερώτημα που αφορά όλα τα κοσμήματα, αλλά στα κολιέ έχει λίγο παραπάνω σημασία, ακριβώς γιατί αυτά τραβούν περισσότερο τα βλέμματα.

Καλό θα ήταν να επιλέγετε κολιέ γυναικεία επιχρυσωμένα αν έχετε πιο σκούρα επιδερμίδα, αν υιοθετείτε ένα πιο «ζωντανό» στυλ ή αν ετοιμάζεστε για πρωινή/απογευματινή έξοδο, όταν έχει ακόμα φυσικό φως έξω. Τα ασημένια κολιέ δείχνουν πολύ καλύτερα κάτω απ’ το φως του φεγγαριού, συνδυάζονται άψογα με λευκούς λίθους και ταιριάζουν καλύτερα με ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Βρείτε κολιέ χειροποίητα και άλλα γυναικεία κρεμαστά στη μεγάλη συλλογή του Artonomous. Όλα μας τα κοσμήματα προέρχονται από αναγνωρισμένους Έλληνες σχεδιαστές original κοσμημάτων και αξεσουάρ (Πριγκιπώ, Bord De L’ Eau, Ζωή Καμπούρη).