Τρόποι Πληρωμής

 

Οι χρήστες του artonomous.gr έχουν στη διάθεσή τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή: Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό στον ταχυμεταφορέα που σας έφερε την παραγγελία.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές οφειλόμενο ποσό, το οποίο θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας στον τραπεζικό λογαριασμό του Artonomous (Alpha Bank: IBAN GR49 0140 7310 7310 0210 1010 568, Μπέλλου Βασιλική).

Paypal: Στην περίπτωση αυτή πληρώνετε την παραγγελία με τον PayPal λογαριασμό σας. Για να ενεργοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα login του PayPal. Ο λογαριασμός σας θα χρεωθεί την ημέρα της παραγγελίας σας. Παραλαβή από το κατάστημα: Φυσικά, μετά από επικοινωνία, μπορεί να γίνει η παραλαβή και η εξόφληση από το φυσικό μας κατάστημα, που βρίσκεται Παπαμάρκου 45, Πλατεία Άθωνος, 54 623, Θεσσαλονίκη.

Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα: Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας (Visa, Maestro, Visa Electron, American Express, MasterCard). Η συναλλαγή γίνεται μέσω του διατραπεζικού συστήματος της Viva Payments.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α. Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας. Σύμφωνα με το Φορολογικό Νόμο 3842/2010 άρθρο 20 § 3, «τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, μέσω τράπεζας, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά. Οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να χρεώνουν αμοιβές για την κατάθεση των ποσών αυτών σε τραπεζικούς λογαριασμούς». Ως εκ τούτου, οι παραγγελίες με αξία άνω των 1.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων θα πρέπει να εξοφλούνται είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε με κατάθεση σε λογαριασμό.

Χρήση Κουπονιού/Δωροεπιταγής. Εάν διαθέτετε μία δωροεπιταγή, διατακτική ή ένα κουπόνι του www.artonomous.gr, εξαργυρώστε τα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα: α) Προσθέτετε στο καλάθι αγορών τα προϊόντα που θέλετε να παραγγείλετε. β) Στη φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, συμπληρώστε τον κωδικό της δωροεπιταγής, της διατακτικής ή του κουπονιού ώστε να υπολογιστεί η έκπτωση. Στη συνέχεια μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε. Σημειώνεται ότι κάθε δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία μόνο φορά και δεν επιστρέφονται ρέστα από τη χρήση της. Εναλλακτικά, μπορείτε να παραγγείλετε δίνοντας απλά τον κωδικό της δωροεπιταγής τηλεφωνικά στο (+30) 2315 518333, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 19:00 (εκτός αργιών).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Η αξία του κουπονιού και της δωροεπιταγής συμπεριλαμβάνει το ΦΠΑ. Ισχύει για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα artonomous.gr και μόνο για συγκεκριμένο προϊόν, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων του και έως την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο κουπόνι. Κάθε δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία μόνο φορά, ενώ δεν επιστρέφονται ρέστα από τη χρήση της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Να θυμάστε ότι τα προϊόντα που θα διατίθενται με έκπτωση, καθώς και το ποσό έκπτωσης αυτών, εναπόκεινται στην απόλυτη κρίση του artonomous.gr. Το δε www.artonomous.gr δύναται να αλλάζει οποτεδήποτε, καθ όλη την διάρκεια ισχύος του κουπονιού, τα προϊόντα που θα διαθέτει με έκπτωση, καθώς και το ύψος της παρεχόμενης σε αυτά έκπτωσης. Επίσης, το www.artonomous.gr δεν φέρει ουδεμία ευθύνη εκ της αλλαγής των παρεχόμενων με έκπτωση προϊόντων. Το Artonomous δηλώνει ότι θα εκπληρώσει τις παραγγελίες με βάση τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων με βάση τους γενικούς όρους που ισχύουν για τις πωλήσεις από το διαδικτυακό κατάστημα.