Δαχτυλίδια

Βλέπετε 1–18 από 196 αποτελέσματα

 

Τα δαχτυλίδια είναι ίσως τα πιο ιδιαίτερα γυναίκεια κοσμήματα, και αυτό γιατί μπορούν να προσδώσουν πολύ προσωπικό στυλ στην εμφάνισή σας παρόλο είναι μικρά σε μέγεθος. Σκεφτείτε πόση λάμψη θα δώσει στο χέρι σας ένα ασημένιο δαχτυλίδι. Ή μήπως προτιμάτε τη σοβαρότητα που εμπνέουν τα σεβαλιέ δαχτυλίδια; Πάντως, η πιο κλασική επιλογή από όλες παραμένει το δαχτυλίδι με πέτρα.

Δαχτυλίδια γυναικεία σε πληθώρα μετάλλων και υλικών.

Προτού αγοράσετε ένα δαχτυλίδι γυναικείο, καλό θα ήταν να σκεφτείτε ποιο στυλ θέλετε να πετύχετε. Αν, για παράδειγμα, σας αρέσουν τα casual ρούχα, καλό θα ήταν να επιλέξετε minimal δαχτυλίδια χρυσά, ασημένια ή οξειδωμένα σε διάτρητο ή στρογγυλεμένο σχέδιο. Αν, από την άλλη, θέλετε να υιοθετήσετε ένα πιο έντονο στυλ, μπορείτε να βρείτε γυναικεία δαχτυλίδια σε μεγάλο μέγεθος ή με διάφορες πέτρες.

Μπορείτε να συνδυάσετε και πολλά δαχτυλίδια, βάζοντάς τα το ένα πάνω από το άλλο. Αυτό θα σας χαρίσει ένα πολύ μοντέρνο, trendy look. Απλά φροντίστε να μην το παρακάνετε.

Αν ψάχνετε κοσμήματα γυναικεία με μοναδικό στυλ, σας προσκαλούμε να ρίξετε μια ματιά στα δαχτυλίδια μας από διάφορα υλικά. Εδώ θα βρείτε το δαχτυλίδι που θα προσφέρει ακριβώς του στυλ που αναζητάτε, κατασκευασμένο από γνωστούς designers όπως Πριγκιπώ, Ελένη Τσαπραλή, Μαργαρίτα Μεϊτάνη κ.α.