Τσάντες

Βλέπετε 1–18 από 164 αποτελέσματα

 

Όταν ψάχνουμε καινούργιες τσάντες γυναικείες, όλες μας θέλουμε να βρούμε αυτή που θα ταιριάζει άψογα με τις ανάγκες, τις συνήθειες και, φυσικά, το προσωπικό μας στυλ. Μία τσάντα δεν είναι απλά ένας αποθηκευτικός χώρος για τα προσωπικά μας μικροαντικείμενα. Είναι μία καθημερινή συνοδεία σε όλες τις σημαντικές επαγγελματικές ή προσωπικές σας στιγμές.

Τι να προσέξετε όταν αγοράζετε μια τσάντα γυναικεία

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μια γυναικεία τσάντα είναι οι καθημερινές σας δραστηριότητές σας. Μία τσάντα πλάτης ή μία τσάντα χιαστί θα ελευθερώσει τα χέρια σας. Από την άλλη, η τσάντα φάκελος θα συνοδεύσει τέλεια το βραδινό σας ντύσιμο, εφόσον δεν έχετε πολλά προσωπικά αντικείμενα για μεταφορά.

Κάτι άλλο που πρέπει να λάβετε υπόψιν είναι το υλικό κατασκευής. Μια δερμάτινη τσάντα είναι εγγύηση ως προς την αντοχή κατασκευής, όμως θέλει λίγο παραπάνω προσοχή στο πλύσιμο απ’ ό,τι μία υφασμάτινη τσάντα.

Φυσικά, σημαντικό είναι και το μέγεθος που θα έχει η τσάντα. Ένα δερμάτινο τσαντάκι θα προσθέσει πολλούς πόντους στην εμφάνισή σας, όμως, ίσως εσείς χρειάζεστε κάτι ακόμα πιο πρακτικό.

Βρείτε τσάντες γυναικείες για όλες τις ανάγκες σας στο Artonomous. Εκτός από την δική μας κολεξιόν (By Vasiliki Bellou), εδώ θα βρείτε επώνυμες Lazydayz τσάντες και πολλές ακόμα τσάντες χειροποίητες από διάφορους κατασκευαστές. Παραγγείλτε την δική σας και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 59 ευρώ εντός Ελλάδας.