Βραχιόλια

Βλέπετε 1–18 από 135 αποτελέσματα

 

Ένα βραχιόλι μπορεί να χαρίσει πολλούς πόντους στο προσωπικό μας στυλ, αρκεί να αντικατοπτρίζει το γενικότερο look μας και να ταιριάζει με τα υπόλοιπα αξεσουάρ μας. Για παράδειγμα, τα πλεκτά μακραμέ βραχιόλια θα ταιριάξουν τέλεια με έθνικ κοσμήματα. Τα δερμάτινα βραχιόλια συμπληρώνουν άψογα μία casual εμφάνιση. Τα χρυσά βραχιόλια «ντύνουν» πιο καλοκαιρινά look κ.ο.κ.

Ένα βραχιόλι γυναικείο ή πολλά;

Τα τελευταία χρόνια πολλές γυναίκες επιλέγουν να φορέσουν παραπάνω από ένα βραχιόλι σε κάθε χέρι. Άλλες φοράνε πολλά βραχιόλια γυναικεία και στα δύο χέρια. Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα είναι πολύ έντονο και ιδιαίτερο στιλιστικά, αρκεί να υπάρχει σωστός συνδυασμός των κοσμημάτων μεταξύ τους.

Αν ψάχνετε και εσείς ένα βραχιόλι γυναικείο (ή παραπάνω από ένα!) με ιδιαίτερο design, ρίξτε μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εδώ θα βρείτε πάνω από 250 χειροποίητα βραχιολάκια από επώνυμα brands (Prigipo, Μεϊτάνη Κόσμημα κ.α.). Βραχιολάκια μακραμέ, βραχιόλια επιχρυσωμένα, βραχιόλια με μαργαριτάρια και άλλα πολλά σας περιμένουν.