Σκουλαρίκια

Βλέπετε 1–18 από 390 αποτελέσματα

Χειροποίητα σκουλαρίκια ασημένια κ ορειχάλκινα – Artonomous. Βρείτε γυναικεία ασημένια και ορειχάλκινα σκουλαρίκια, καρφωτά, κρίκους ή κρεμαστά με ημιπολύτιμες πέτρες. Τα χειροποίητα σκουλαρίκια αποτελούν ένα από τα πιο βασικά αξεσουάρ των γυναικών.
Στο Artonomous.gr μπορείτε να βρείτε ασημένια και ορειχάλκινα γυναικεία σκουλαρίκια για όλες τις ώρες της ημέρας. 30 και πλέον σχεδιαστές έχουν εμπνευστεί και κατασκευάσει χειροποίητα σκουλαρίκια που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε! Μαργαριτάρια, αμέθυστος, λάβα, αιματίτης είναι κάποιες από τις ημιπολύτιμες πέτρες που μπορούν να τα κοσμούν.

Επιλέξτε σκουλαρίκια μακριά ή κοντά ανάλογα με την περίσταση και το στυλ

Τα σκουλαρίκια και ειδικα τα χειροποίητα αν συνδυαστούν με το κατάλληλο χτένισμα και στυλ ρούχων μπορούν να σας χαρίσουν ένα πολύ μοναδικό και προσωπικό στυλ. Φυσικά και οι περιστάσεις παίζουν το ρόλο τους, οπότε σκεφτείτε ποιο είναι το στυλιστικό αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε προτού αγοράσετε το επόμενο ζευγάρι γυναικεία σκουλαρίκια σας, όπως και το πού και πότε θα τα φοράτε.
Σε επαγγελματικές περιστάσεις, όταν για παράδειγμα μιλάμε ή κάνουμε μια παρουσίαση, οι κρίκοι και τα μακριά ασημένια ή χρυσά σκουλαρίκια ενδέχεται να αποσπάσουν την προσοχή αυτών που μας ακούν.

Στο Artonomous θα βρείτε πάνω από 200 διαφορετικά σχέδια σκουλαρίκια χειροποίητα σε διάφορα μεγέθη, μήκη και στυλ. Διαλέξτε το δικό σας και εμείς θα το στείλουμε σε εσάς σε λίγες εργάσιμες μέρες.