Μάσκες Προστασίας

Βλέπετε 1–18 από 71 αποτελέσματα

Εξαντλήθηκε

Οι μάσκες προστασίας έχουν γίνει πλέον απαραίτητες για την άνετη και ασφαλή κυκλοφορία μας σε δημόσιους χώρους. Εκτός από τις χειρουργικές μάσκες, που απευθύνονται κυρίως σε γιατρούς, επαγγελματίες υγείας και νοσηλευτές, υπάρχουν και οι μάσκες προσώπου πολλαπλών χρήσεων, που είναι φτιαγμένες από ύφασμα. Αυτές πλένονται στο πλυντήριο σε υψηλή θερμοκρασία και σιδερώνονται.

Ο βασικός τους σκοπός είναι να αποτρέψουν τη διάδοση του κορωνοϊού από ανθρώπους χωρίς συμπτώματα στους γύρω τους.

Άλλα πλεονεκτήματα που έχουν οι μάσκες κορονοϊού είναι ότι δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας για εμάς και τους ανθρώπους με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή, καθώς και ότι κάνουν πιο δύσκολο το να πιάσουμε το πρόσωπό μας. Αυτή η συχνή συνήθεια είναι καλό να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή την περίοδο.

Οι υφασμάτινες μάσκες προστασίας είναι συνήθως φιταγμένες από βαμβακερό ύφασμα διπλής στρώσης και πυκνής ύφανσης. Διαθέτουν λαστιχάκια για εύκολη εφαρμογή.

Υφασμάτινες μάσκες προστασίας στο Artonomous

Βρείτε την κατάλληλη βαμβακερή μάσκα προσώπου στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Artonomous. Διαλέξτε ένα από τα διαθέσιμα σχέδιά μας και εμείς θα το στείλουμε στην πόρτα σας πανελλαδικά σε λίγες εργάσιμες ημέρες.